Sistem integrat de bibliotecă achiziţionat prin proiectul Parteneriat pentru modernizarea şi reorganizarea serviciilor bibliotecilor universitare
cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Biblioteca ASE

Institutul National de Informare si Documentare, Consiliul National pentru Stiinta si Tehnologie

Colectivitate: Institutul National de Informare si Documentare, Consiliul National pentru Stiinta si Tehnologie
Lucrări: 1 lucrari in 15 publicatii in 1 limbi
Teoria si practica in informarea documentara si biblioteconomie : / Institutul National de Informare si Documentare. Consiliul National pentru Stiinta si Tehnologie de: Institutul National de Informare si Documentare. Consiliul National pentru Stiinta si Tehnologie (Text tipărit)
Informarea documentara in teorie si practica : 1982 : vol. 1 / Institutul National de Informare si Documentare. Consiliul National pentru Stiinta si Tehnologie de: Institutul National de Informare si Documentare. Consiliul National pentru Stiinta si Tehnologie (Text tipărit)
Informarea documentara in teorie si practica : 1978 : vol. 5 / Institutul National de Informare si Documentare. Consiliul National pentru Stiinta si Tehnologie de: Institutul National de Informare si Documentare. Consiliul National pentru Stiinta si Tehnologie (Text tipărit)
Informarea documentara in teorie si practica : 1978 : vol. 4 / Institutul National de Informare si Documentare. Consiliul National pentru Stiinta si Tehnologie de: Institutul National de Informare si Documentare. Consiliul National pentru Stiinta si Tehnologie (Text tipărit)
Informarea documentara in teorie si practica : 1982 : vol. 3 / Institutul National de Informare si Documentare. Consiliul National pentru Stiinta si Tehnologie de: Institutul National de Informare si Documentare. Consiliul National pentru Stiinta si Tehnologie (Text tipărit)
Informarea documentara in teorie si practica : 1978 : vol. 3 / Institutul National de Informare si Documentare. Consiliul National pentru Stiinta si Tehnologie de: Institutul National de Informare si Documentare. Consiliul National pentru Stiinta si Tehnologie (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola