Sistem integrat de bibliotecă achiziţionat prin proiectul Parteneriat pentru modernizarea şi reorganizarea serviciilor bibliotecilor universitare
cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Biblioteca ASE
Limba
Coperţi

locomotive

Subiect tematic: locomotive
Vezi: locomotives
Vezi: locomotives
Vezi şi: locomotives
Vezi şi: locomotives
Lucrări: 7 lucrari in 6 publicatii in 1 limbi
Revista transporturilor si telecomunicatiilor : organ al Ministerului Transporturilor si Telecomunicatiilor : 1977 : An 4, nr. 1 : Ianuarie / Ministerul Transporturilor si Telecomunicatiilor. Institutul de Cercetari si Proiectari Tehnologice in Transporturi. Consiliul stiintific al Institutului de cercetari si proiectari tehnologice in transporturi de: Ministerul Transporturilor si Telecomunicatiilor. Romania. Institutul de Cercetari si Proiectari Tehnologice in Transporturi. Consiliul stiintific al Institutului de cercetari si proiectari tehnologice in transporturi; Popovici, Petroniu, red. sef (Text tipărit)
Revista transporturilor si telecomunicatiilor : organ al Ministerului Transporturilor si Telecomunicatiilor : 1977 : An 4, nr. 4 : August / Ministerul Transporturilor si Telecomunicatiilor. Institutul de Cercetari si Proiectari Tehnologice in Transporturi. Consiliul stiintific al Institutului de cercetari si proiectari tehnologice in transporturi de: Ministerul Transporturilor si Telecomunicatiilor. Romania. Institutul de Cercetari si Proiectari Tehnologice in Transporturi. Consiliul stiintific al Institutului de cercetari si proiectari tehnologice in transporturi; Popovici, Petroniu, red. sef (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola